Özyakup eski hocası Bilic'e gönderme yaptı

Özyakup eski hocası Bilic'e gönderme yaptı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın dün Cenk'le birlikte en çok sivrilen ismi olan genç futbolcu, "Hocanın sana güven vermesi önemli. Eski hoca bunu yapmadı" dedi

Beşiktaş'ta dün yüzler gülüyordu. Müthiş futbol, farklı galibiyet keyiflere tavan yaptırdı. 3 asist yapan, 1 golün de atak başlangıcına imza atan Oğuzhan Özyakup karşılaşma sonrası ilginç açıklamalarda bulundu. Performasının Şenol Güneş'in kamp çalışmasına bağlı olduğuna vurgu yapan Oğuzhan Özyakup, "5-6 haftalık kamp dönemi geçirdik. Çok ağır idmanlar yaptık. Sonunda bugün bu idmanların neden yapıldığını anlıyorsun. Böyle bir başlangıç bizim için çok güzel. Anlaşmıştık ilk 10 dakika full pres başlayacaktık. Kontrol her zaman bizim elimizdeydi. İlk golden sonra onlara biraz alan verdik. 90 dakika boyunca her şeyi biz kontrol ettik, oyun bizim istediğimiz gibi geçti. Bu takım oyunu ama her şeyden önce 3 puan önemli" dedi.
Hedeflerim var
Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Slaven Bilic'in kendisine forma vermemesine gönderme yağan Oğuzhan, "Hocanın sana verdiği güven bir oyuncu için önemli. Eski hocamız sezonun sonuna doğru şans vermedi ama onu geride bıraktım. Kendi adıma hedefler koydum. Çok çalışıp bu hedeflere ulaşmak istiyorum" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...