Burak Yılmaz West Ham'a gidecek mi?

Burak Yılmaz West Ham'a gidecek mi?

SPOR Haberleri

İngiliz basınına göre, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilen Premier Lig ekiplerinden West Ham United rotasını değiştiriyor

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı transfer ederek forvet arayışına son vermek istiyordu.
Milli futbolcu için için sözlü olarak bilgi alan West Ham United'ın önümüzdeki günlerde resmi teklif yapacağı iddia edilmişti. Ancak İngiliz Sky Sports televizyonu, West Ham'ın bu transferden vazgeçtiğini ve yeni isimlere yöneldiğini aktardı.
Buna göre İngiliz kulübü, Manchester United'dan Javier Hernandez, Queens Park Rangers'tan Charlie Austin ve Tottenham'dan Emmanuel Adebeyor ile ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi 2019 yılına kadar uzatılan ve bu sezon Galatasaray'dan 2.8 milyon euro sabit ücret alacak Burak Yılmaz'a transfer döneminde Lazio ve Roma kulüpleri de talip olmuştu. Ancak sarı-kırmızılı yönetim golcü futbolcu için en az 15 milyon euro talep etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...