Resmen F.Bahçeli olan Ozan ve Volkan "Hedeflediğimiz yerdeyiz" dedi

Resmen F.Bahçeli olan Ozan ve Volkan "Hedeflediğimiz yerdeyiz" dedi

SPOR Haberleri

Bu sezon iç transferdeki tüm oyuncularını Bursaspor'dan alan Fenerbahçe, Ozan Tufan'a 5, Volkan Şen'e 3 yıllık imza attırdı.

M.EMİN ULUÇ

Transferde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Bursa'nın yıldızları Ozan Tufan ve Volkan Şen'e de imza attırdı. Yeşil-beyazlılardan Fernandao ve Şener Özbayraklı'yı aldıktan sonra başta Beşiktaş olmak üzere bir çok kulübün transfer listesinde olan Ozan Tufan'ı da kapan sarı-lacivertliler noktayı Volkan Şen'le koydu. Dün Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde yapılan imza töreninde konuşan oyunculardan Ozan Tufan transferdeki ilk tercihinin her zaman Fenerbahçe olduğunu belirtirken, hayaline kavuştuğunu dile getirdi. 20 yaşındaki milli yıldız, "Hedeflerimden biri Fenerbahçe'ye gelmekti. Bursaspor'da bazı sıkıntılar oldu. Menajerimle görüşerek, Fenerbahçe'de oynamak istediğimi söyledim. Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en büyük kulüplerinden birine geldim" ifadesini kullandı.
Herkes F.Bahçe'yi ister
Fiziksel yorgunluğu olduğunu belirten Ozan, "Bugünden itibaren en iyi duruma geleceğim. Kendimi göstereceğimi düşünüyorum" derken, "Kendime Arda Turan'ı örnek alıyorum. Arda Abi gibi ülkemizi temsil etmek, yoluma onun gibi devam ederek yeni nesillere yol açmak istiyorum" açıklamasında bulundu. "Fenerbahçe'de oynamak her futbolcunun hayalidir" ifadesini kullanan Volkan Şen ise, "Bursaspor'da iken başkanıma kariyerime Fenerbahçe'de devam etmek istediğimi söyledim. Bana olumsuz cevap verdi. Ama ben kararımda ısrarcı oldum ve bugün istediğim yerdeyim. Kendime tertemiz yeni bir sayfa açıyorum. Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edeceğimi inanıyorum" dedi. Volkan, Trabzon'da hazır olmadan oynadığını ve sakatlık yaşadığını dile getirirken, "Bursa'da yeniden çıkış yakaladım. Performansımı arttırarak Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum" yorumunu yaptı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...