Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yarsuvat, Fenerbahçe'yi kızdırdı

Yarsuvat, Fenerbahçe'yi kızdırdı

SPOR Haberleri

"Manchester United faydalı olacağını düşünse onu yollamazdı. Transferlerle G.Saray'ı ezmeye çalıştılar. Biz sessiz gideriz ama işimizi yaparız"

G.Saray eski başkanı Duygun Yarsuvat gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, F.Bahçe'nin Robin van Persie transferi için, "İyi olsa Manchester'dan yollanır mıydı? Bir sakatlığı var herhalde oynayamıyor. Transferler yaparak Galatasaray'ı ezmeye ve başarımızı unutturmaya çalıştılar. Biz sessiz gideriz ama işimizi yaparız" dedi. Sarı-kırmızılıların eski başkanı, nbsp;Sneijder'in Gençlerbirliği maçındaki golünün tartışılmasına, "Peki Volkan'ın Wesley'den yediği golleri nasıl açıklayacaklar. Volkan şike mi yaptı. O kadar uzak mesafeden o goller yenir miydi? O zaman Volkan'ı da savcılığa verselerdi" ifadelerini kullandı. Yarsuvat, haftalardır G.Saray'ın gündemini meşgul eden Zlatan İbrahimovic iddiaları için "33 yaşında egosu en yükseğe çıkmış kendini herkesten büyük gören bir oyuncu. Aslında çökmeye başlamış. Bu futbolcudan ne verim alabilirsin? Takım disiplinini bozar" şeklinde konuştu.
Melo kandıramadı!
G.Saray'ın Sivas deplasmanına neden Burak'sız çıktığını anlayamadığını söyleyen eski başkan, "Melo bizimkileri kandıramadı. Blöf yapıyordu. İtalya'dan 1 milyon avro verdiler. Sabri'nin yıllık ücretinin 1.8 milyon avroya çıkarılmasını Cüneyt Tanman'a sormak lazım. Orta yaptığında martılara kargalara yapıyor ama geçen yıl iyi bir performans ortaya koydu" diye konuştu. Duygun Yarsuvat, "Muslera'ya 35 milyon avro verseler 'hayır' demem. Başka bir takım daha alırım. Hatta Muslera'ya da altın bir madalya verip teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...