Feghouli adım adım Fenerbahçe'de

Feghouli adım adım Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

İspanyol ekibinin hocası, Feghouli için, "Oyuncunun gönlü bizden yana ama teklif inanılmaz cazip. Gitmesine mani olamayız" dedi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli, adım adım sarı-lacivertli takıma doğru yola çıktı.. Valencia Teknik Direktörü Nuno Esprito Santo, Feghouli'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Santo, kulüp yönetiminin Feghouli için Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığını doğrulayarak, "Bana kalırsa Feghouli bizimle devam etmeli ancak teklif çok cazip. Futbolcuyu çok istiyorlar. Gitmesine mani olamayız" diyerek, Cezayirli oyuncunun sarı lacivertli formaya çok yakın olduğunu ima etti. Feghouli'nin takımda sözleşme yenilemeyen tek futbolcu olduğuna da dikkat çeken Santo, "Oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu biliyorum. Ancak bazı konularda anlaşma sağlanamıyor. Her an her şey olabilir" açıklaması yaptı. nbsp;


ARADAKİ FARK ÇOK BÜYÜK
İspanyol basını Valencia'nın bu futbolcuya sözleşme yenilemesi için teklif ettiği para ile Fenerbahçe'nin önerdiği ücret arasında çok büyük farklılıklar olduğuna işaret ederek, en sonunda Cezayirli yıldızın sarı-lacivertlilerin teklifine 'evet' cevabı vereceğini yazdı. Bu arada Valencialı oyuncunun başarılı performansının ardından İspanyol taraftarlar, sosyal medyada Feghouli'nin takımda kalması yönünde yönetimi göreve çağırdı.


VAN PERSİE İKNA ETTİ
Fenerbahçe'nin renklerine katmak için gün saydığı Cezayirli Feghouli'nin F.Bahçe'ye 'evet' demesinin arkasında yatan etkenin Robin van Persie transferinin olduğu belirtildi. Menajerler aracılığıyla Feghouli'ye ilk teklif yapılırken, yıldız oyuncunun, "Van Persie kabul ettikten sonra benim teklifi sorgulamam saçma olur" cevabı verdiği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...