Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Volkan'ı savcılığa versinler"

"Volkan'ı savcılığa versinler"

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü eski başkanı, Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Yarsuvat, savcılık tarafından Sneijder'in Gençlerbirliği maçındaki golüne takipsizlik kararının çıktığını hatırlatarak, rakiplerin sahada kaybettiklerini masa başında telafi etmeye çalıştıklarını kaydetti. Fenerbahçe'ye ve kalecisi Volkan Demirel'e göndermelerde bulunan Yarsuvat, "Peki Volkan'ın Sneijder'den yediği golleri nasıl açıklayacaklar? Volkan şike mi yaptı. O kadar uzak mesafeden o goller yenir miydi? O zaman Volkan'ı da savcılığa verselerdi." diye konuştu.
4. yıldızı unutturmak istediler
Fenerbahçe'nin van Persie transferi hakkında konuşan Yarsuvat, "Van Persie büyük isim kimse hayır diyemez ama zamanında iyi isimdi. Van Persie iyi olsa Arsenal'den Manchester'dan yollanır mıydı? Hollanda milli takımı bu oyuncusundan vazgeçer miydi? Bir sakatlığı var herhalde hala oynayamıyor. Bu gibi şeylerle Galatasaray'ı ezmeye çalıştılar. Başarımızı unutturmaya çalıştılar. Unuttursunlar. Biz kendimize yeteriz biz sessiz gideriz ama işimizi yaparız." dedi.
Melo dümen yaptı
Felipe Melo konusunda da konuşan Yarsuvat, "Başkanlığım dönemimde Melo ben gideceğim diye tutturdu. Kılımı kıpırdatmadım. Melo'nun ne istediğini biliyordum. Sözleşmemi 1 yıl daha uzatın diyordu. Melo'nun bütün numaraları bunun içindi. İtalya'da 'Bidon' olarak ilan edilmiş bir oyucuyu bir İtalyan takımının yeniden alması hikaye..." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...