Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En kahraman RVP

En kahraman RVP

SPOR Haberleri

Van Persie'nin Atromitos'a ağlarına bıraktığı gol Avrupa'da manşetleri süsledi.

M.EMİN ULUÇ
Avrupa Ligi play-off ilk maçında Atromitos'u evinde yenen Fenerbahçe, Avrupa basınının dikkatini çekti. Portekiz ve Hollanda medyası Robin Van Persie'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Record, "Fenerbahçe Van Persie'yle grup aşamasına yakın" manşeti atarken, Globo, "Van Persie'nin ilk golü Fenerbahçe'ye garanti verdi" başlığını kullandı. Portekiz'in yanı sıra Brezilya basını da RVP'nin golünü ön plana çıkarırken, Hollanda medyası milli golcüyü cömertçe övdü. Voetbalzone, "Van Persie, yedek olmasına rağmen Fenerbahçe için değerini kanıtladı" ifadesine yer verirken Voetbal International, "Yedek Van Persie Fenerbahçe zaferini sunar" başlığı attı. İspanya ve İngiltere medyası da maçı RVP üzerinden görürken, Fenerbahçe'nin tur biletini cebine koyduğu yorumunu yaptı.
Yunan basını çıldırdı
Atromitos Başkanı Yorgos Spanos'la ağız birliği yapan Yunan medyası maçın hakemi Daniele Orsato'nun Fenerbahçe'yi kolladığını ve Türk ekibine galibiyeti hediye ettiğini iddia etti. ThesSports, "Milyon avroluk bütçeli, yıldızlarla dolu bir takıma karşı cesurca savaşan Atromitos'a gerçekten yazık oldu" manşeti atarken, Contra, hakemin gol öncesi Bitola'ya yapılan faulü es geçtiğini vurguladı. Onsports işi iyice abarttı ve "Peristeri'de katliam" manşetini, "Türkler Peristeri'de büyük bir dirençle karşılaştı ancak İtalyan hakem Orsato'nun yardımıyla Yunanistan karşısında beraberlik almadan ayrıldı" sözleriyle süsledi. nbsp;
Futbolcuların isyanı: Bu nasıl bir stat!
Atromitos galibiyetiyle Avrupa Ligi'nde gruplara kalma yönünde önemli bir adım atan sarı-lacivertliler kötü zeminde sakatlanmadıkları için de şükretti. Stadın imkanlarından şikayet eden Fenerbahçeli futbolcular, "9 metrekarelik bir soyunma odası vardı. Duşlar farklı bir yerdeydi. Zemin ise malum. UEFA nasıl böyle bir statta maç oynatıyor, anlaşılır gibi değil" yorumunu yaptı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...