"İbrahimovic'in Türkiye'de transfer olacağı takım..."

"İbrahimovic'in Türkiye'de transfer olacağı takım..."

SPOR Haberleri

Transferin tartışmasız bir numaralı kulübü olan Fenerbahçe'nin, Zlatan İbrahimovic için de nabız yokladığı ortaya çıktı.

Yıldız futbolcunun adı sürekli olarak Galatasaray ile anılıyordu. Hatta başkan Dursun Özbek bir açıklamasında, "İbrahimovic ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Zaten PSG'den yıllık 17 milyon Euro kazanıyor. Takım içi dengeler ne olacaktı? Fenerbahçe transfer şampiyonu olduğuna göre neden İbrahimovic'i almadı?" demişti.Ancak geçen süre zarfında Sarı-Lacivertliler'in bu yıldız futbolcuyla da temasa geçtiği ortaya çıktı.
Diğer yıldız oyuncularda olduğu gibi bu transferde de çok ciddi olan Fenerbahçe, oyuncunun menajeri ile önemli ciddi temaslar kurdu ve transfer etmek için girişimlerde bulundu.Ancak İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola Fenerbahçe'ye teşekkür ederek, "Maddi açıdan Türkiye'de en iyi kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Gelirsek Fenerbahçe'ye geliriz. Fakat 2 yıllık planımızda Türkiye şu an için yok. Oyuncum ya PSG'de kalacak ya da istediği başka bir kulüp var, oraya gidecek. Gerçekten bir gün Türkiye'ye gelmeyi düşünürse bu teklifinizi memnuniyetle değerlendireceğiz" yanıtını verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...