Stoch Bursaspor'da

/ Kaynak: AA
Stoch Bursaspor'da

SPOR Haberleri  / AA

Miroslav Stoch kendisini bir yıllığına Bursaspor'a bağlayan imzayı attı.

Fenerbahçe, Slovak futbolcu Miroslav Stoch'un sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralandı.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Miroslav Stoch 2015-2016 sezonu sonuna kadar Bursaspor Kulübü'ne kiralanmıştır" denildi.


Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonu öncesi İngiltere Birinci Futbol Ligi (Premier Lig) ekibi Chelsea'den 5,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı 26 yaşındaki futbolcu, 2013-2014 sezonunda Yunanistan'ın PAOK, geride kalan sezon ise Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Ain takımına kiralanmıştı.


Bursaspor da açıkladı
Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Başarılı futbolcu Miroslav Stoch ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlaşma sağlanmıştır" ifadesi kullanıldı. nbsp;


Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, orta sahaya yapılacak takviyeler sonunda transferi kapatmayı planladıklarını belirterek, "Slovakya Milli Takımı'nın başarılı kanat oyuncusu Miroslav Stoch ile 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlaşma sağladık. Herkesin beğenisini toplayan ve seyir zevki yüksek bir Bursaspor yaşatmak için tüm mesaimizi harcıyoruz. Stoch'u da kadromuza kattığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.


Sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Slovak futbolcu, Fenerbahçe formasıyla 101 maçta 15 golün altına imza attı.


Miroslav Stoch, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile oynadığı her iki maçta toplam 8 dakika forma giymişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...