İşte Trabzon'un 2 bombası!

İşte Trabzon'un 2 bombası!

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim, Dinamo Moskova'nın 27 yaşındaki stoperi Douglas ile Chelsea'nin orta sahası Marko Marin'i (26) renklerine kattı.

Trabzonspor beklenen transfer bombalarını patlattı, Douglas Franco Teixeira ve Marko Marin'i renklerine bağladı. Beşiktaş galibiyeti sonrası "İki transfer tamam" diyen teknik direktör Şota'nın bahsettiği isimlere FOTOMAÇ ulaştı. Uzun zamandır gündemde olan Papy transferinde sorun çıkınca bordo-mavililer yedekte tuttuğu Douglas'ın işini bitirdi. Ülkesi Brezilya'nın Joinville takımında futbola başlayan, ardından Hollanda temsilcisi Twente'de 6 yıl geçirip son olarak da soluğu Dinamo Moskova'da alan sambacı gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek. Bordo-mavili yönetim, 27 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Dinamo Moskova formasıyla toplam 33 maça çıkan ve 3 gol atan Douglas Franco, 1.92'lik boyu ve stoperin iki bölgesinde de görev yapabilen oyun yapısıyla dikkat çekiyor. Güçlü fiziği, güçlü yapısı ve agresif karakteri ile dikkat çeken Hollanda vatandaşı Douglas Teixeira için 7.5 milyon euro'dan kapıyı açan Rus ekibinin 5 milyon euro'ya "Evet" dediği belirtiliyor. nbsp;


10 MİLYON EURO ÖDENDİ nbsp;
Karadeniz ekibi orta sahayı da Marin ile güçlendirdi. 2012-13 sezonunda Werder Bremen'den Chelsea'ye 10 milyon euro karşılığında transfer olan Marin, İngiliz ekibinde bir türlü kalıcı hale gelememiş, sırasıyla Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht gibi ekiplere kiralanmıştı. 1.70 metre boyundaki Marin'in hücum hattının her bölgesinde görev alabilmesi, 26 yaşındaki yıldızı daha da değerli kılıyor. İngiliz ekibinin 2.5 milyon euro bonservis bedeli istediği Marin 1 yıllığına kiralandı. Bu iki oyuncu bu hafta Trabzon'a gelip imza atacak. nbsp;


MERT AYDIN'DAN MİNİ YORUM: ÇEVİK VE USTA
Marko Marin, Alman altyapılarının yetiştirdiği önemli bir yetenek. Ne var ki Chelsea'ye 2012 yılındaki transferinden sonra ara ki bulasın. Arada saman alevi gibi parladığı maçlar olmadı değil. Sevilla'da bunları zaman zaman izledik. Ama hiçbir zaman Mönchengladbach ve Werder'deki Marin olmadı. Werder'deki Mesut'la harika bir ortaklık kurmuştu. Marin'i Chelsea'ye gönderen çeviklik, yaratıcılık ve asist konusundaki ustalık. 4-2-3-1'in 3'lüsünde herhangi bir yerde oynayabilir. Iyi olduğunda takımı taşıyabilir. Ama son 3.5 yıldır o Alman Milli Takımı'nın yıldız adayı yok artık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...