Barcelona Suarez ile güldü

Barcelona Suarez ile güldü

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın birinci haftasında son şampiyon Barcelona, Atletic Bilbao deplasmanında Luis Suarez'in attığı golle 3 puanı kazandı.

La Liga'da son şampiyon, Süper Kupa finali ilk maçında 4-0 yenildiği Bilbao deplasmanından 1-0 galibiyetle döndü. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi bir penaltı atışından yararlanamadı. Katalan ekibi, Süper Kupa finalinde deplasmanda 4-0 yenilip rövanşta 1-1 berabere kaldığı Bask ekibinden intikamını aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Lionel Messi penaltı kaçırdı. 30. dakikada Elustondo'nun ceza sahası içerisinde Luis Suarez'e müdahalesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin vuruşunda kaleci Iraizoz gole izin vermedi. Messi, son 11 penaltısının 6'sını, kariyerinde ise toplam 14. penaltısını kaçırmış oldu.
İLK GOL SURAEZ'DEN
Barcelona, Lionel Messi'nin daha önce ligde ilk golü attığı 3 sezonda da hem İspanya Ligi hem de Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürmüştü. Bilbao kalecisi Iraizoz ise Valencia'nin file bekçisi Diego Alves'in ardından hem Messi hem de Ronaldo'nun penaltısını kurtaran ikinci isim oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...