Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıklandı!

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıklandı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 8 yıllık Emir Preldzic dönemi kapandı. Sarı-lacivertli kulüp, ayrılığı resmi internet sitesinden açıkladı.

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nda 8 yıllık Emir Preldzic dönemi sona erdi. nbsp;
nbsp;
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
nbsp;
"Fenerbahçe Ailesi'nin 2007-2008 sezonundan bu yana bir parçası olan ve bu süre zarfında sarı-lacivertli forma altında birçok başarıya imza atan Emir Preldzic, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın 2015-2016 sezonunda mücadele edecek kadrosunda yer almayacaktır.
nbsp;
Emir Preldzic'e bugüne dek Fenerbahçe camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz."
nbsp;
Dixon'un transferinden sonra devşirme statüsüne takılan ve yabancı statüsünde oynaması önerilen Preldzic, 1 milyon euro x 4 yıllık sözleşmeyi kabul etmedi.
nbsp;
Emir, Daçka yolunda
nbsp;
Basketfaul'ün iddiasına göre; Preldzic'in menajeri Darüşşafaka Doğuş ile yaptığı görüşmelerden sonuç aldı. Preldzic'in transferi durumunda Ersin Dağlı ile birlikte devşirme sayısının ikiye yükselmesine karşın Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray'ın istediği Ersin Dağlı'yı yabancı statüsünde tutmaya karar verdi. Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe'den Kenan Sipahi ve bir süre daha NBA'i beklemeyi seçen Semih Erden'i de kadrosuna katmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...