Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor alman futbolcuyu 1 yıl için kiraladı

Trabzonspor alman futbolcuyu 1 yıl için kiraladı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin Chelsea'den renklerine bağladığı yıldız oyuncu ayağının tozuyla antrenmana çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve Trabzon'a özel uçakla getirdiği Marko Marin dün sağlık kontrolünden geçti. Alman futbolcunun, yapılan kontrollerinde herhangi bir rahatsızlığa rastlanmadığı öğrenilirken kronik bir sakatlığının da bulunmadığı ifade edildi. Ardından bordo-mavili takım futbolcu ve kulübü Chelsea'yla anlaştığını KAP'a gönderdiği yazıyla resmen duyurdu. Marin 1 yıllığına Karadeniz ekibinde kiralık oynayacak. Satın alma opsiyonu 4 milyon avroyla Trabzonspor'da olacak. Futbolcuya 1 yıl için 1.6 milyon garanti, 10 bin avro da maç başı ücret verilecek. 26 yaşındaki oyuncuyla bugün resmi sözleşme imzalanacak. nbsp;
Yıldız adayları arasındaydı
Sol kanat oyuncusu Marko Marin, 2007 yılında Mönchengladbach'ta oynarken, Alman futbolunun yıldız adayları arasında yer alıyordu. 2009'da 8.2 milyon avroya Werder Bremen'e satılan Marin, 3 yıl burada oynadıktan sonra 8 milyon avroya Chelsea'ya transfer oldu. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan 1.70 metre boyundaki oyuncu sırasıyla Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht takımlarına kiralandı.
YARDIMCISI EKİCİ
Bordo-mavililerin transferdeki son bombası Marko Marin ayağının tozuyla dün akşam ilk antrenmanına çıktı. Takım arkadaşlarının yakın ilgi gösterdiği genç oyuncuya eski takım arkadaşı Mehmet Ekici'nin yardımcı olduğu görüldü. Marin takımla birlikte çalışmalara başlayarak Akhisar maçı hazırlıklarına dahil oldu. Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da antrenmanı takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...