Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Leiva gelmiyor!

Leiva gelmiyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a Lucas Leiva transferinde büyük şok! "Geliyor, Gelecek, Geldi" derken Brezilyalı oyuncuda son dakika pürüzü çıktı.

28 yaşındaki yıldız ve kulübü Liverpool ile prensip anlaşmasına varan ve Lucas Leiva'yı Türkiye'ye getirmek için İngiltere'ye giden Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, şok bir cevapla karşılaştı. Yıldız futbolcuyu önceki gün oynanan ve 0-0 biten Arsenal maçında ilk 11'de oynatan Liverpool menajeri Brendan Rodgers, "Leiva'yı göndermeyin. Ona ihtiyacım var" dedi. Bunun üzerine Liverpool geri adım attı ve Leiva transferi yattı. nbsp;


BAVULLARINI HAZIRLAMIŞTI nbsp;
Aslında Beşiktaş, Liverpool'da forma şansı bulmakta zorlanan Brezilyalı orta saha Lucas Leiva ile anlaşmaya varmıştı. Kulübü Liverpool da '1 yıllık kiralama ve satın alma opsiyonu' konusunda siyah-beyazlı yönetime olumlu yanıt vermişti. Bunun üzerine Torunoğulları oyuncuyu getirmek için İngiltere'ye gitmişti. Türkiye'ye gelmek için bavulları hazır olan Lucas Leiva'nın bile bu son gelişmeye şaşırdığı öğrenildi.


TWİTTER'DA TAKİP ETTİ AMA...
Beşiktaş'ın daha önce prensipte anlaştığı ancak hocası Rodgers'ın onay vermemesi üzerine transferi gerçekleşmeyen Leiva'nın dün akşam sosyal medyada yaptığı bir hareket "Transfer tamam. Lucas geliyor" diye yorumlandı. Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından Beşiktaş Operasyonel İşler Direktörü Ahmet Ateş'i takibe aldı. Ancak dakikalar içinde siyah-beyazlı taraftarların mesaj yağmuruna tuttuğu Leiva, Ateş'i takibi bıraktı. Zaten birkaç saat sonra da İngiltere'den olumsuz haber geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...