Güneş neşteri vurdu

Güneş neşteri vurdu

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı Cenk Tosun ve Oğuzhan'ı kulübeye çekerek yerlerine Mario Gomez ve Jose Sosa'yı ilk on birde oynatacak

Mersin İdman Yurdu maçında ortaya koydukları futbolla büyük beğeni toplayan Cenk Tosun-Oğuzhan Özyakup ikilisine Trabzonspor maçında alınan mağlubiyetten sonra kulübe yolu göründü. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in G.Antep karşısında farklı bir 11'le sahaya çıkması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı Cenk Tosun'u yedek kulübesine çekerek forvet hattında Mario Gomez'e görev verecek. Artık sakatlığı geçen Sosa da formasına kavuşacak. Takımla birlikte idmanlara başlayan fakat tempo eksiği bulunan Tosic'in ise durumu maç saatinde belli olacak. Trabzonspor maçında kötü oynayan Motta ve Oğuzhan da yedek kulübesinde oturacak. 
Kucka da kaçtı
Öte yandan Beşiktaş'ın ön libero arayışları bütün hızıyla sürüyor. Transfer döneminin bitmesine 4 gün kalması siyah-beyazlı takımın elini iyice zayıflattı. Genoa'nın Slovak oyuncusu Juraj Kucka'ya yönelen yöneticiler İtalyan kulübüyle bonservis konusunda anlaştı. Ancak dün akşam saatlerinde bir başka İtalyan kulübü Milan bu futbolcuyla anlaşıp kadrosuna katınca Leiva'dan sonra Kucka işi de yattı. Yönetim Lawal seçeneğini listesinde tutuyor. 
Güneş neşteri vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...