Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım'ın resti Ataman'ı yedi!

Yıldırım'ın resti Ataman'ı yedi!

SPOR Haberleri

TBF Başkanı Erdenay'dan Avrupa şampiyonası öncesinde şok açıklama. Erdenay turnuva sonrası milli koçla yollarını ayıracaklarını ima etti

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman hakkında, “Eğer hem milli takımı, hem G.Saray'ı çalıştırmaya devam ederse, milli takımdaki oyuncularımızı geri çekeceğiz. Oyuncularımız Avrupa Şampiyonası'nda oynamayacak” şeklindeki sözlerine basketbolun en üstündeki isimden destek geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, TBF'nin internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, “10 ay boşta oturan bir antrenörü 2 ay milli takımı çalıştırmaya ikna etmek mümkün değil. Ataman'la anlaşma imzaladığımızda, kendisi zaten hali hazırda Galatasaray Kulübü'nün sözleşmeli antrenörüydü” derken, “Ben de milli takım antrenörünün sadece milli takımı çalıştırması konusunda Sayın Aziz Yıldırım ile aynı düşünceleri paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. 
Yıldırım'ın zamanlaması hatalı
Erdenay, “Bunun değerlendirmesini önümüzde oynayacağımız Avrupa şampiyonası sonrası yapacağız” diyerek koçla yollarını ayıracaklarını ima etti. FIBA'nın değişen kuralları sonrası milli maçların, 2016 yılı kasım ile 2017 yılı mart ayları arasında oynanacağını vurgulayan Erdenay, “Haliyle de böyle bir uygulamaya gitmek gerekecek. Ancak şu an milli takımımızın hedefine ulaşması için kenetlenme ve destek verme zamanıdır. Aziz Yıldırım'ın söylediklerini tartışabiliriz ama bu açıklamaların zamanlaması yanlış olmuştur. Milli takıma her zaman destek olan, her kategoride oyuncu veren Fenerbahçe'nin bu şampiyonada da, öncekilerde olduğu gibi “12 Dev Adam”a tam destek vereceğinden şüphem yoktur” değerlendirmesinde bulundu.
Yıldırım'ın resti Ataman'ı yedi!

Danışıklı dövüş
Galatasaray, Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'a sert eleştirilerde bulundu. Yayınlanan bildiride Erdenay'ın sözlerine “Fenerbahçe ile Federasyon yönetimleri arasında yıllardır süregelen danışıklı dövüşün, sergilenen oyunun yeni bir halkası olarak karşımıza çıktı ve bizleri hiç şaşırtmadı. A Milli Takımımızın kritik Avrupa Şampiyonası öncesinde, tamamen milli duygularla ve bu ülke insanına karşı olan sorumluluğumuzun gereği hocamızı geri çekmiyoruz” denildi.

DEV ADAMLAR FARKLI BAŞLADI
Akropolis-Eurobank Turnuvası'nda mücadele eden A Milli Basketbol Takımımız, ilk maçında Litvanya'yı 71-53'lük skorla mağlup etti. İlk periyot 15-15 berabere geçilirken milliler devre sonunda soyunma odasına 30-24 üstün girdi. Son çeyreğe 51-49 önde başlayan Türkiye karşılaşmayı da 71-53'lük skorla kazandı. Ay-yıldızlılarda Ersan 13, Semih ve Melih 12, Sinan ise 11 sayı kaydederek galibiyete katkıda bulundu. Millilerimiz, turnuvadaki ikinci maçında bugün 21:15'te organizasyona ev sahipliği yapan Yunanistan ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...