Terim'den sürpriz kadro

Terim'den sürpriz kadro

SPOR Haberleri

A Milli Takımımızın Euro 2016 elemelerinde Letonya ve Hollanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklanırken sürprizler dikkat çekti

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Kadroda son dönemin formda isimleri Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Beşiktaşlı Cenk Tosun'un yer almaması dikkat çekerken, Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan ve Sivassporlu Batuhan Karadeniz aday kadroya dahil edildi. 


İşte kadrodaki isimler: 


Kaleciler: Volkan Babacan, Mert Günok, Onur Kıvrak


Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraktar, Serdar Aziz, Hakan Balta, Ersan Gülüm, Semih Kaya, Caner Erkin, Emre Taşdemir


Orta Saha: Yusuf Erdoğan, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Yasin Öztekin, Olcay Şahan, Arda Turan,


Forvet: Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Batuhan Karadeniz, Burak Yılmaz


İKİ MAÇ DA KONYA'DA 
A MILLI Takım, kamp için yarın saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve Konya'ya seyahatten önceki çalışmalarını burada sürdürecek. Salı günü Konya'ya geçecek olan ay-yıldızlı ekibimiz, Letonya ve Hollanda'yı Konya Büyükşehir Stadı'nda konuk edecek.


6 İDMAN, 2 TOPLANTI 
Milliler, Letonya ve Hollanda sınavları öncesi 6 antrenman yapacak. Bunların 3'ü İstanbul'da, 3'ü ise Konya'da gerçekleştirilecek. Maçlardan bir gün önce ise iki basın toplantısı yapılacak.


MAÇLAR SHOW TV'DE 
Ay-yıldızlılar, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Letonya ile karşılaşacak. 6 Eylül Pazar günü oynanacak Hollanda maçı ise saat 19.00'da başlayacak. İki maçı da Show TV naklen yayınlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...