Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da transfer yokl

Galatasaray'da transfer yokl

SPOR Haberleri

Son gün takviyelerinin kulübe zarar verdiğini düşünen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, devre arasına kadar transferi kapattı

Galatasaray'da beklenen zirve dün gerçekleşti. Başkan Dursun Özbek, mali işlerden sorumlu kardeşi Mehmet Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bir araya gelerek transferi masaya yatırdı. West Ham ve İnter'in istediği Burak ile Melo'nun takımda tutulmasına karar verildi. Dursun Özbek geçmiş dönemde yapılan son gün transferlerinden kulübün zararlı çıktığını dile getirdi. Hamzaoğlu da elindeki kadroya güvendiğini söyledi. Yedek kaleci sorununu Cenk Gönen'le çözen ve stopere Denayer takviyesini yapan Galatasaray'da son olarak futbol direktörü Cenk Ergün'ün raporu bekleniyor. 4 gündür Avrupa'da temaslarda bulunan Ergün, Özbek-Hamzaoğlu ikilisini bilgilendirecek. Sarıkırmızılıların yıldız transferini devre arasına bırakması bekleniyor. 


Denayer kontrolden geçti


Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer dün sağlık kontrolünden geçti. Manchester City'den 1 yıllığına kiralanan 20 yaşındaki Belçikalı stoperin transferi ile ilgili bugün KAP'a açıklama yapılması bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...