Moussa Sow veda maçında gözyaşlarını tutamadı, 'Sizi unutamam'

Moussa Sow veda maçında gözyaşlarını tutamadı, 'Sizi unutamam'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den 16 milyon avro bedelle Al Ahli'ye transfer olan Senegalli yıldız tribünleri ağlayarak selamladı

Fenerbahçe'den 16 milyon avro bonservis bedeliyle Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow Antalyaspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Senegalli golcü tribünleri dolaştı ve sarı-lacivertli taraftarları selamlayarak, onlara forma dağıttı. Taraftarlar Moussa Sow'a yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, tüm tribünler 'Musa' tezahüratlarıyla inledi. Senegalli golcünün gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Stat hoparlöründen isminin anons edilmesinin ve taraftarların tezahüratları eşliğinde sahaya çıkan Sow, sahanın ortasına gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Sow, ağlamamak için kendini zor tuttuğunu belirterek, “Bu akşam benim için gerçekten zor bir akşam. Ağlamayacağım diye kendime söz verdim ama çok zorlanıyorum. Sizi asla unutmayacağım. Özellikle geçen sezon çok fazla gol kaçırdım ama bana her zaman destek verdiniz. O anları hiçbir zaman unutmayacağım. En büyük Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.
Moussa Sow veda maçında gözyaşlarını tutamadı, 'Sizi unutamam'
Aziz Yıldırım: Bir evladımız ayrılıyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da, “Değerli Fenerbahçeliler bugün bir evladımız aramızdan ayrılıyor. Ona veda ediyoruz. Fenerbahçe'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Burası onun yuvası, buraya her zaman gelebilir” dedi. Senegalli golcü Aziz Yıldırım konuşurken, başkanı alnından öptü. Yıldırım tarafından Moussa Sow'a sarı-lacivertli kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Moussa Sow daha sonra yönetim locasında Antalyaspor maçını izledi.
Moussa Sow veda maçında gözyaşlarını tutamadı, 'Sizi unutamam'
Pankartlı GÜLE GÜLE
Tribünlerde Sow'un golünü attıktan sonra secde yaptığı ve üzerinde “Allah her daim yanında olsun” pankartı yer aldı. 
Moussa Sow veda maçında gözyaşlarını tutamadı, 'Sizi unutamam'
Herkes beni sevdi
Senegalli golcü Moussa Sow, sarı-lacivertli takımdan kalbinde bir yarayla ayrıldığını söyledi. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Sow, “Kalpten sevdiğim 'takımım' Fenerbahçe'den ayrılıyorum. Kalbimde bir yarayla ayrılıyorum ama burada olduğum sürece böyle bir takımda, ülkede oynamaktan büyük mutluluk duydum. Bazı futbolcular deplasmana gittiğinde ıslıklanır ama bende tam tersi oldu herkes beni sevdi. Tüm Türkiye'ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...