ilk iki haftanın flaş ekibi Trabzonspor, Akhisar'a takıldı

ilk iki haftanın flaş ekibi Trabzonspor, Akhisar'a takıldı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Yusuf'la öne geçtiği maçta, Hasan Kabze'nin penaltıdan ve Rodallega'nın golleriyle evinde geriye düştü....

N'Doye penaltı kaçırdı, imdada 85'te Cardozo yetişti. Paraguaylı yıldız klas golüyle 1 puanı kurtardı. İlk iki haftanın hızlı takımı Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor'a takıldı: 2-2. Maç yüksek tempoda başladı. Akhisar'ın hücum planını sadece Rodallega ve Lualua üzerine kurgulaması sebebiyle ilk yarıda oyuna hakim olan taraf bordo-mavililerdi. Trabzonspor ilk ciddi atağını 17'de gerçekleştirdi. Ara pasıyla topla buluşan Yusuf, kaleci Lukac'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.  Karşılaşma ilk yarım saatteki temposunu kaybetmişken devrenin sonlarına doğru Avni Aker tribünleri gol sevinci yaşadı. Erkan'ın rakip ceza alanı dışından gönderdiği sert şut kaleci Lukac'tan sekti. Takip yeteneğini sergileyen Yusuf dönen topu filelere gönderdi ve ilk yarı Trabzonspor'un üstünlüğüyle geçildi: 1-0.

İkinci yarıda gol şov

Maçın ikinci yarısı nefesleri kesti. Ahmet Cebe rakip ceza alanı içerisinde Constant tarafından düşürülünce kazanılan penaltıyı Hasan Kabze gole çevirdi: 1-1. Bu golden 5 dakika sonra bu defa Trabzonspor penaltı kazandı. N'doye'un vuruşunda top kaleci Lukac'ın müdahalesinin ardından direğe çarptı. Dönen topu tekrar önünde bulan N'doye penaltıdan daha kolayını yapamadı ve meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi. 68'de tribünler 'gol' diye ayağa kalktı ancak Okay'un şutunda top üst direkte patladı. Özer-Mehmet ve Okay-Cardozo değişikliklerinin ardındanTrabzonspor gol beklerken Akhisar öne geçti. Rodallega 78'te kazanılan kornerden gelen topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 2-1. Trabzonspor 85'te skoru eşitledi. Constant'ın güzel ortasını Cardozo muhteşem bir vole ile ağlara gönderdi: 2-2. Kalan sürede Trabzonspor'un yoğun baskısı skoru değiştirmeyince karşılaşma 2-2 sona erdi. 
MURAD TAMER



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...