Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transferin son gününde baş döndürdü

Galatasaray transferin son gününde baş döndürdü

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar Grosskreutz ve Denayer'i “Aslan” yaparken, Melo ve Telles'i İnter'e verdi, Dzemaili ise Genoa'ya gitti

Galatasaray'da transferin son gününde baş döndürücü bir trafik yaşandı. Transferde sessiz kaldığı için taraftarından büyük eleştiri alan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi öncelikle Manchester City'den 1 yıllığına kiralanan Belçikalı stoper Jason Denayer ile 1.250 milyon avro karşılığında anlaştı. Sarı-kırmızılılar önceki gün Almanya seferine çıkan İdari Menajer Cenk Ergün'ün temasları sonrasında Borussia Dortmund'un sağ beki Kevin Grosskreutz'u da İstanbul'a getirerek renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla 25 karşılaşmaya çıkan ve 4 asist yapan Alman futbolcu bu sezon Dortmund'un B Takımı ile 4 maçta görev aldı ve 360 dakika forma giydi. Galatasaray'da asıl sürpriz ise Felipe Melo ve Alex Telles cephesinde yaşandı. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz haftalarda sözleşme uzattıkları Brezilyalı oyuncuyu, Inter'e 3.5 milyon avro karşılığında sattı.
Telles satış opsiyonlu 
Melo, yeni takımından yıllık 3.7 milyon avro kazanacak. İnter'ın başarıları ile bu rakam 5.2 milyon avroya kadar çıkabilecek. Alex Telles ise Inter'e 1 milyon 550 bin avroya satış opsiyonlu kiralandı. Telles'in beğenilirrse Galatasaray'a 8.5 milyon avro ödenerek  transfer edilebilecek. G.Saray'dan İtalya'ya giden bir diğer isim ise Genoa'ya kiralanan Blerin Dzemaili oldu. Galatasaray'dan 2.1 milyon avro alması gereken Dzemaili'nin, İtalyan ekibinde de aynı ücreti alacağı belirtildi. Bu rakamın bir kısmının Galatasaray tarafından karşılanacağı iddia ediliyor. 
1 milyon 250 bin €

G.Saray kulübü yeni transferi Denayer'in kulübü M.City'ye 138 bin avro geçici transfer ücreti ile  Türkiye'deki imaj hakları için 300 bin avro olmak üzere 433 bin avro ödenecek. Denayer'e ise 2015-2016 sezonu için 815 bin avro sabit transfer ücreti ve 15 bin avro maç başı ücreti ödenecek. Belçikalı stoper G.Saray'da 64 numaralı formayı giyecek.
Galatasaray transferin son gününde baş döndürdü

Grosskreutz: G.Saray Türkiye'nin 1 numarası
Galatasaray'da transferin son gününde baş döndürücü bir trafik yaşandı. Transferde sessiz kaldığı için taraftarından büyük eleştiri alan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi öncelikle Manchester City'den Belçikalı stoper Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Ardından Borussia Dortmund'un sağ beki Kevin Grosskreutz da İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılı renklere bağlandı. Galatasaray'da asıl sürpriz ise Felipe Melo ve Alex Telles cephesinde yaşandı. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz haftalarda sözleşme uzattıkları Brezilyalı oyuncuyu, Inter'e 3.5 milyon avro karşılığında sattı
TWİTTER'DA MELO TEPKİLERİ

Melo gitmiş İbrahimovic gelse moralimi düzeltemez. Yolun açık olsun Pitbull seni özleyeceğiz. 
Taraftarlar Roberto Mancini 'ye Melo ve Telles'i almasının ardından Umut'u da alması için tweet yağdırıyor. 
Melo'nun zamanı gelmişti, arızaları haricinde teknik olarak da ömrü 1 yıldı. 3.7 € çok iyi para, hayırlı olsun.
Melo TOP 5: 1- FB'ye attığı gol, 2- Pitbull sevinci, 3- Penaltı çıkarışı, 4- Emre'yi oyundan attırışı, 5- Kupa töreninde el sıkmaması.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...