Yerli yapım Kartal

Yerli yapım Kartal

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılarda gol yükünü Cenk Tosun, Kerim Frei, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup çekerken, Gökhan Töre de asistleriyle büyük katkı sağlıyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 3 maçta 10 gol atarak golcü kimliği ile dikkat çeken Beşiktaş'ta, Türk oyuncular ön plana çıktı. Siyah-beyazlı takımın deplasmanda oynadığı Mersin İdman Yurdu ve Gaziantepspor maçlarında attığı toplam 9 golün tamamını Türk futbolcular kaydetti. Geçtiğimiz sezon Hırvat teknik adam Bilic'in fazla forma şansı vermediği Cenk Tosun bu sezon adeta yeniden doğdu. Mersin İdman Yurdu deplasmanında yaptığı hat-trickle yıldızlaşan genç futbolcu, Gaziantep deplasmanındaki penaltı golüyle de şimdiden 4 gole ulaştı. Bu sezon dikkat çeken bir diğer futbolcu ise Olcay Şahan. Önceki yıllarda performansındaki dalgalanmalar sebebiyle eleştiri alan tecrübeli oyuncu bu sezon asistleriyle birlikte golcü kimliğiyle de ön plana çıktı. Olcay attığı 2 golle skora katkı yaptı. 


Sadece Quaresma
Bu sezon performansı ile dikkat çeken bir başka isim ise Oğuzhan Özyakup. Yaptığı 3 asistle Gökhan Töre ve Sabri Sarıoğlu ile birlikte zirvede yer alan Oğuzhan, özellikle Gaziantep deplasmanında attığı frikik golüyle sıkıntılı geçen maçın farka gitmesini sağlamıştı. Siyah-beyazlıların diğer gollerini de maçlara sonradan giren Kerim Frei (2) ve skora katkı yapan tek yabancı futbolcu olan Quaresma attı. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ilk 3 haftada 3 gol atmış, goller Olcay(2) ve Cenk Tosun'dan gelmişti. Beşiktaş'ın genç yıldızı Gökhan Töre de bu sezon sergilediği futbolla siyah-beyazlı taraftarlar tarafından takdir topluyor. Töre, bu sezon Süper Lig'in ilk 3 haftasında yaptığı 3 asistle, asist krallığında Oğuzhan ve Sabri Sarıoğlu ile birlikte zirveyi paylaşıyor. Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren milli futbolcu, 2013-2014 sezonunda 5 asist, 2014-2015 sezonunda ise yine 5 asistle ligi tamamlamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...