Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası

/ Kaynak: AA
2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası

SPOR Haberleri  / AA

2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası'nda üçüncü gün maçları tamamlandı.

Meksika'da düzenlenen şampiyonanın üçüncü gününde 4 karşılaşma oynandı.
A Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti, Panama karşısında 83-66, Meksika da Brezilya önünde 65-58 galip geldi. Meksika grupta 2'de 2 yapmayı başardı. Dominik Cumhuriyeti ise ilk galibiyetini aldı.
B Grubu maçlarında Kanada, Küba'yı 101-59, Venezuela ise Porto Riko'yu 74-63 mağlup etti. Venezuela'nın 2'de 2 yaptığı grupta, Kanada ilk galibiyetine ulaştı.
Kuzey, Orta ve Güney Amerika ile Karayipler ülkelerinin katıldığı FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası'nda ilk tur gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar ikinci tura yükselecek. İkinci tur gruplarında ilk 2 sırada yer alan ekipler de adlarını yarı finale yazdıracak. Finale çıkacak 2 ülke, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı elde edecek. Şampiyonada 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci sırayı alan ekipler ise olimpiyatlar için eleme maçları oynama şansı yakalayacak.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...