Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan antrenmana milli oyunculardan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Salih Dursun, Erkan Zengin, M'Bia, Medjani, Esteban ve izin alarak ülkesine giden N'Doye ile sakatlıkları nedeniyle kondisyon salonunda çalışan Cardozo, Bourceanu ve Mustafa Yumlu olmak üzere 13 futbolcu katılmadı. 


AYKUT DEMİR KALEYE GEÇTİ 
Bordo-mavili futbolcular antrenmanda kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdiler. Antrenmanın son bölümünde de savunma oyuncusu Aykut Demir kaleye geçti. Bordo-mavili futbolcular, Aykut'un koruduğu kaleye penaltı atışı kullandılar. 


YENİ TRANSFER DOUGLAS ANTRENMANDA 
Trabzonspor ile sözleşme imzalayan ancak bazı sebeplerden dolayı ülkesine giden bordo-mavili takımın yeni transferi Douglas'da antrenmanda yer aldı. Brezilya'dan dönen bordo-mavili futbolcu, takımla birlikte bugün ilk çalışmalarını da gerçekleştirdi. Öte yandan Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. 


SHOTA SAHALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yer alan antrenman sahalarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle teknik direktör Shota Arveladze, yetkililerden bilgi aldı. Antrenman sahalarında bazı düzenlemeler isteyen Gürcü teknik adam, futbolcuların daha iyi şartlarda çalışmalarını sürdürmeleri adına çim sahalarında iyileştirme yapılmasını istedi. 


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...