Kobi kredisi

Kobi kredisi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yöneticiler o dönemde sakatlıktan dönecek Tolgay ve Veli'nin maç performanslarının düşük düzeyde olacağını düşünüyor

Transferin son günlerinde kaleci, stoper ve orta saha bölgesine takviye yapmak için vites yükselten ancak, son anlarda yaşanan pürüzler sebebiyle eksiklerini tamamlayamayan Beşiktaş, devre arasına yoğunlaştı.Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sakatlıkları yüzünden bu oyuncuların mevkisinde sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekibin önceliği ise defansif yönü kuvvetli olan bir orta saha olacak. Ocak ayındaki transfer dönemine kadar iki ismin de sağlığına kavuşacağını düşünen Beşiktaş yönetimi Tolgay ve Veli'nin maç performanslarının düşük düzeyde olacağı için bu bölgeye oyuncu kiralamayı düşünüyor. Transferin son günlerinde gündeme gelen ancak Mourinho'nun izin vermediği Obi Mikel, Beşiktaş'ın ocak ayı için görüşeceği isimlerin başında geliyor. Premier Lig'de bu sezon sadece 7 dakika görev yapabilen ve Chelsea'den ayrılmayı kafasına koyan Nijeryalı oyuncunun siyah-beyazlılardan gelen teklife olumlu cevap verdiği belirtildi. Beşiktaş'ın devre arasında tecrübeli oyuncu için Chelsea'nin kapısını satış opsiyonuyla kiralamak için çalacağı öğrenildi. 
Kaleye de arayış var
Beşiktaş'ın transferdeki diğer önceliği ise kaleci olacak. Cenk Gönen'in Galatasaray'a transferinin ardından Tolga ve Günay'a kalan kalede sıkıntı yaşanabileceğini öngören Beşiktaş Yönetimi, yapılacak transferi Şenol Güneş'e bırakacak. Futbolculuğu döneminde kalecilik yapan Güneş'e transferin son gününe doğru çeşitli isimler sunan ancak tecrübeli teknik adamdan onay alamayan siyah-beyazlılar, Güneş'ten kaleci ismi isteyecek. Transfer çalışmalarına şimdiden başlamayı düşünen siyah-beyazlılar, ilk yarının sona ermesinin ardından imzaları attırarak, ikinci yarıya tamamen hazırlanmış kadroyla girmeyi düşünüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...