Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder: Türkiye'de cehennem bizi bekliyor

Sneijder: Türkiye'de cehennem bizi bekliyor

SPOR Haberleri

Sneijder, 1-0 yenildikleri İzlanda maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda sahasında İzlanda'ya 1-0 mağlup olan Hollanda'da Wesley Sneijder, maç sonu maçın hakemine ateş püskürdü.


ÇILDIRTTI BİZİ
Hollanda'da Bruno Martins Indi'nin ilk yarı oyundan atılmasını yanlış bir karar olduğunu söyleyen Wesley Sneijder, "Bu çılgınlık. Kırmızı kart ile alakası olmayan bir pozisyonda kırmızı kart veriyorsun, bir de üstüne penaltı çalıyorsun. Bu sizi çıldırtmaya yeter. 11'e karşı 10 kişi oynamak kolay olmadı. Bir de penaltı golü yedik" dedi.
Geride kalan 3 maçı da kazanmaları gerektiğini de ifade eden yıldız oyuncu, "Bu durumda umutsuz olmak gibi bir durumumuz yok. Eğer kalan 3 maçı kazanamazsan Fransa'ya zaten gidemeyiz" dedi.


UMARIM ROBBEN OYNAR
Son olarak Arjen Robben'in sakatlığını yorumlayan Sneijder, "Umarım Robben, Türkiye'ye karşı oynar. Robben'i kaybetmek demek, ofansif gücünüzü kaybetmek demek" diyerek sözlerini noktaladı.


TÜRKİYE CEHENNEM OLACAK
Wesley Sneijder, Ay Yıldızlı ekibimize karşı oynayacakları karşılaşmayı da değerlendirirken, "Bizim için bir cehennem olacak. Türkiye bizim hayatımızı karartmak için her şeyi yapacak ama biz buna izin vermemeliyiz. Şu anda Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için tek şansımız Play-off olarak görülüyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...