Quresma'dan alkışlanan hareket

Quresma'dan alkışlanan hareket

SPOR Haberleri

Portekizli yıldızların taraftarlarla buluştuğu antrenmanda forma alamayan bir çocuk ağlamaya başladı. Miniğe sahip çıkan Q7 ayakta alkışlandı...

Portekizli yıldızlar, antrenmanı taraftarlara forma hediye etti... Bir çocuk, forma alamadığı için ağlamaya başladı. Q7, miniği kucağına aldı ve Patricio'nun formasını verdi. Taraftarlar alkışladı.


Ege'de yaşanan mülteci utancı sonrası kendi resmi internet sitesinden "Dostum" başlıklı duygusal bir mektup yayınlayan Ricardo Quaresma, herkesin gönlünde taht kurdu. Mülteci sorununun artık bitmesi gerektiğini vurgulayan Beşiktaş'ın yıldızı, Portekiz'de de yaptığı hareket ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Quresma'dan alkışlanan hareket

Portekiz Milli Takımı, bugün Fransa ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi Estoril şehrindeki antrenmanını taraftarlarına açtı. Bini aşkın Portekizli, idmanı izlemek için tribünleri doldurdu. Antrenman öncesi futbolcular, taraftarlara forma hediye etti.

Quresma'dan alkışlanan hareket


PATRİCİO FORMANI ÇIKARSANA!
Ama bir çocuk forma alamadığı için ağlamaya başladı. Bunu fark eden Quaresma, hemen miniğin yanına gitti. Çocuğu kucağına alan Portekizli yıldız, "Forma yok mu?" diye sordu. "Hayır" yanıtını alan 31 yaşındaki oyuncu, kaleci Rui Patricio'yu çağırdı ve "Formanı çıkarsana" dedi.

Quresma'dan alkışlanan hareket


 27 yaşındaki kaleci de formasını çıkardı ve ağlayan çocuğa verdi. Büyük bir mutluluk yaşayan minik, koşarak tribünlere gitti.

Quresma'dan alkışlanan hareket


 Taraftarlar da bu hareketi nedeniyle Quaresma'yı alkışladı. (HALİT HAKAN EYÜPOĞLU - AKŞAM )

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...