Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O takımın 3 puanı siliniyor

/ Kaynak: İHA
O takımın 3 puanı siliniyor

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle 3 puanını sildiği Denizlispor'da olayın şoku yaşanıyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği 3 puan silme cezasının şokunu yaşıyor. TFF, Denizlispor'un yanı sıra Bucaspor, Kahramanmaraşspor, Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdmanyurdu'na da mali kriterlere uymadıkları gerekçesiyle puan silme cezası verildi. 
Ligde 3 puanı olan Denizlispor'da, aldığı 3 puan silme cezası nedeniyle kulüp içinde büyük şaşkınlık yaşandı. Mali kriterlere uyma noktasında büyük fedakarlıklar içinde görev yaptıklarını belirten Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, ''Devlete borcumuz yok. Bekleyen borçları da yapılandırarak ödüyoruz. Bu ligde belki de en az borcu olan kulübüz. Bu ceza karşısında şaşırdım. Ceza almamızı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Biz dahi ceza alıyorsak Türkiye'deki takımların çoğuna bu ceza gelir. Konu ile ilgili olarak kulübümüz tüm hukuki girişimlerde bulunacak, Tahkim Kurulu'na itiraz ederek kulübümüzün bu durumdan en az zararla kurtulması için gerekli tüm girişimler yapılacaktır" şeklinde konuştu. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...