Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim: Şehitlere adıyoruz

Terim: Şehitlere adıyoruz

SPOR Haberleri

“Üç puanı hayatını vatanı için kaybetmiş şehitlerimize ve geride bıraktıkları yakınlarına hediye ediyoruz”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda karşısında alınan 3-0'lık galibiyeti şehitlere adadıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, “'Başta ben olmak üzere kişilere, kurumlara, tercihlere kızabilir, kırgın olabilir, eleştirebilirsiniz. Ancak şu an tek bir hedefimiz var. Millet ve ülke bütünlüğünü korumamız gereken bir dönemdeyiz. Bu toprakta yaşayan herkesin ihtiyacı olduğu dönemde sırtınızı Milli Takım'a dönemezsiniz. Bizler gelip geçeriz. Ama ülkenin dünyada mevcudiyetini devam ettirecek bir Milli Takımı var. Ondan desteğinizi, dualarınızı esirgemeyin lütfen. Katılırız, katılamayız. Şu an sıralamada daha üstte olmak isterdik ama en azından bu galibiyetimizi hayatını vatanı için kaybetmiş şehitlerimize ve geride bıraktıkları yakınlarına adıyoruz. Mücadele devam ettiği sürece yenilgi yoktur. Sonuna kadar kovalayacağız, bu da bizim karakterimizdir'' dedi.

Perşembe'den kötü müydük?

Terim, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Konya milli maçı oynamayı hak etti. Biz iddiamız sürdüğü sürece hiçbir zaman kaybetmiş değiliz. Perşembe'den kötü müydük? Değildik! Bir taktik savaşı gibi geçti. Oyuncularımız istediğimiz gibi yönlendirdi. Nasıl çalıştıysak, fazlasını da yaptık. Sonuçta Hollanda ile oynuyorsunuz. Kolay bir şey değil. Eğer iddiamız devam ediyorsa burada biz kabullenmeyiz ve kazanmak için her şeyi yaparız” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...