Hollanda önünde destan yazan A Milli Takım, Euro 2016 finalleri için söz verdi

Hollanda önünde destan yazan A Milli Takım, Euro 2016 finalleri için söz verdi

SPOR Haberleri

Milliler maç sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e “Terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi

HASAN SARIÇİÇEK
Hollanda önünde destansı bir zafere imza atan A Milli Takım, “Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'yı da geçip, finaller için play-off oynayacağız” diyerek yemin etti. Hollanda maçı sonrası Torku Arena'da seyirciyi selamlayıp, sevinçle soyunma odasının yolunu tutan ay-yıldızlı ekip, Dağlıca'da Mehmetçik'e kurulan hain pusu haberi karşısında şoke oldu. Acı haberle sarsılan Milliler, soyunma odasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ali Dürüst'e “Bu zaferlerin devamını getirmek ve 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek için terimizin son damlasına kadar mücadelemize devam edeceğiz” diyerek söz verdi.  Kaptan Arda Turan, Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu, “Biz final oynayacak kalite ve kapasiteye sahip bir takımız. Bu gücümüzü bundan sonraki maçlarda da göstereceğiz” ifadelerini kullandılar.

Kırmızıya boyandık!
Bu arada Millilerin Hollanda karşısında aldığı farklı galibiyet Avrupa basınında da geniş yer buldu. Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın golünün Türkiye'ye grupta ilham verdiğini yazan İngiliz The Guardian Gazetesi, yıldız oyuncunun performansıyla beğeni topladığını da belirtti. Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf ise, “Türkiye karşısında kırmızıya boyandık” başlığı ile duyurduğu haberinde Hollanda'nın gruptan çıkabilmesinin güç olduğunu yazdı. İsveç'in Expressen gazetesi haberi “Hollanda fiyaskosu” olarak okuyucularına sunarken, Aftonbladet gazetesi ise Türkiye'nin oynadığı futbolla Hollanda'yı ezdiğine vurgu yaptı.
Hollanda önünde destan yazan A Milli Takım, Euro 2016 finalleri için söz verdi
İşte Türkiye'nin olası rakipleri
 Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda Hollanda'yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 3. sıraya yükselme başarısını gösteren A Milli Takım, play-off için büyük bir avantaj yakaladı.  Türkiye'nin play-off'ta rakibi olması muhtemel rakipler şu şekilde: İsrail, Ukrayna, İrlanda, Estonya, Macaristan, Rusya, Hırvatistan, Arnavutluk.
Hollanda önünde destan yazan A Milli Takım, Euro 2016 finalleri için söz verdi


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...