Seri başarılar gelecek

Seri başarılar gelecek

SPOR Haberleri

Trabzonspor Sportif Direktörü, “Oyuncuları birbirine bağlar, yüksek oyun kalitesine sahip olursak hedeflere ulaşırız” dedi

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.  Hurma, iyi bir takım iskeleti kurduklarına inandığını belirterek, "Bundan sonra yapacağımız bu takımı mümkün olduğunca birbirine bağlamak, yüksek oyun kalitesine sahip olmak, eksikliklerini de doğru bir şekilde tespit edip doğru oyuncuları aksayan yerlere koymak. Onu becerebilirsek Trabzonspor, bu oluşturduğu kadroyla 5-6 sene ciddi yerlerde olabilecek ve arzu ettiği şampiyonlukları yaşayacaktır. En büyük sıkıntımız sabırdan yana" dedi. Ceketinin yakasında, "Önce Vatan" yazan rozetle konuşan Süleyman Hurma, “İnsanın içindeki öfke ve acıyı bir kenara koyarak konuşmayı becermesi çok kolay değil. Biz milletimizin askerimizin, polisimizin, devletimizin sonuna kadar yanındayız. Allah o annelere babalara sabır versin. Gerçekten onların durumunu anlamak, kabul etmek çok güç" ifadesini kullandı.
Tribünler dolmalı
Bordo-mavililerin sportif direktörü, “Trabzonspor, Anadolu'nun beyi olmuş, çok değerli spor ve spor adamları üretmiş bir kulüp. Böyle bir kulübün sportif direktörü olmaktan gurur duyuyorum. Umuyorum ki bu sezon ve önümüzdeki sezon camiamızın istediği, beklediği başarıları yerine getirebiliriz. Taraftarımız bizden yıldız oyuncusu olan, savaşan, mücadele eden ve Trabzonspor ruhu olan bir takım istiyor. Biz de taraftarlarımızı sahada istiyoruz. Kombine biletlerimizin sayısının artmasını ve tribünlerin dolmasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...