Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup korkuttu!

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup korkuttu!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 13 Eylül Pazar günü Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı. Antrenmanda 5'e 2 top çalma ve pas organizasyonlarının ardından duran top çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlılar, çalışmalarını çift kale maçla tamamladı.


OĞUZHAN YARIDA BIRAKTI
Çift kale maç sırasında sol kalf adalesinde zorlanma olan Oğuzhan Özyakup antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. Milli takım kamplarında bulunan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Alexander Milosevic çalışmada yer almadı.


4 GENÇ A TAKIMLA ÇALIŞTI
Altyapı oyuncularından Eslem Öztürk, Muhammed Enes Durmuş, Hamza Küçükköylü ve Hüseyin Yılmaz da A takımının antrenmanına katıldı.
Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...