Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay bomba gibi dönecek

Tolgay bomba gibi dönecek

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı camianın yarım sezonda büyük saygısını kazanan Tolgay, talihsiz sakatlığının ardından iyileşmeye ve çalışmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın Harsewinkel'deki sezon öncesi kampında sol diz ön çapraz bağları kopan ve ilk yarıyı kapadığı belirtilen Tolgay Arslan'ın beklenenden önce sahalara döneceği bildirildi. Ameliyatın ardından Hamburg'da kendi tuttuğu iki fizyoterapist ile birlikte çalışmalarını sürdüren yıldız oyuncu, Bild gazetesine yaptığı açıklamada kendini çok iyi hissettiğini ve planlanan tarihten önce takıma katılmayı umduğunu söyledi.
 
Tolgay Arslan, “Ağırlık antrenmanlarında 3 kilo aldım ve yavaş yavaş kendimi buluyorum. Eski halime kavuşmak için çalışıyorum. Beşiktaş'taki herkes bana çok yardımcı oluyor. Neredeyse her gün biri telefon ediyor, bana moral veriyor. Daha önce Hamburg'da göremediğim aile ortamını Beşiktaş'ta buldum” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...