Fernandao'dan Erdoğan'a mesaj

Fernandao'dan Erdoğan'a mesaj

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, Ay-Yıldızlı formayı giyebilmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi ve bir ricada bulundu.

Bursaspor'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe forması ile de başarılı maçlar çıkaran Fernandao bir kez daha Türk Milli Takımı'na göz kırptı.

Fotospor'da yer alan habere göre Brezilya basınına konuşan golcü oyuncu; "Bana fırsat verilirse, bu ülkeyi temsil etmekten onur duyarım. Türk Milli Takımı'na seçilmek benim amaçlarımdan birisi. Bunu başarmak istiyorum. Bazıları bunun imkansız olduğunu çünkü bu ülkede sadece üç yıl yaşadığımı söylüyor. Diğerleri ise iradenin kararına bağlı olduğunu, Cumhurbaşkanı onaylarsa karar alınır diyor. Umarım irade kabul eder. Bu ülkeye hizmet benim için bir onur olacak" diyerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Takımda baskın dil Portekizce!
Sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Fernandao; "Van Persie ve Nani gibi yıldızların önünde oynamak benim için çok büyük bir teşvik. Futbolda tarihe geçmiş insanlarla birlikte çalışmak memnuniyet verici. Takımdaki baskın dilin Portekizce olması da çok yardımcı oluyor. Bu koçun benden ne istediğini bilmek işimi kolaylaştırıyor" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...