Van Persie: Kafamda net değil

Van Persie: Kafamda net değil

SPOR Haberleri

Robin van Persie, Türkiye'ye karşı oynadıkları milli maçta aldıkları 3-0'lık yenilginin şokunu atlatabilmiş değil.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı dün yaptığı açıklamada grupta kontrolü kaybettiklerini belirtip, "10 yıllık Hollanda kariyerimde, ilk defa kontrol bizde değil. Bu felaket bir durum. Oysa maçtan önce bir puan önde olan taraf bizdik" diye konuştu. 


TÜRKİYE'NİN KAYBETMESİ GEREK
Hollanda milli takımı olarak umutlarını korumak zorunda olduklarını belirten yıldız futbolcu, "Türkiye'nin iki maçtan da beraberlikle ayrılmasını veya bir maçını kaybetmesini umuyoruz. Bizde aynı şekilde iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak mecburiyetindeyiz yoksa play off'ta yer alamayacağız ve Avrupa Şampiyonası'na katılamayacağız. Bunun bizim için düşüncesi bile zor" dedi. 


KASIMPAŞA KAFAMDA NET DEĞİL!
Van Persie, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma içinse şunları söyledi: "Ryan Donk ve Babel'i tanıyorum. Donk hala Kasımpaşa'da, Babel ise geçtiğimiz birkaç sezon Kasımpaşa formasını giydi. Kasımpaşa ile ilgili kafamda net bir resim yok. Bir kaç gün içinde görüntüleri izleyip analiz ederek resmi netleştireceğiz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...