Mikel, devre arasında Beşiktaş'a!..

Mikel, devre arasında Beşiktaş'a!..

SPOR Haberleri

Yaz transfer döneminde Obi Mikel için girişimde bulunan ancak ret cevabı alan Kara Kartal, yıldız oyuncuyu ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katacak.

Devre arasında gelecek Beşiktaş yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Obi Mikel için yeni bir hamle yapıyor. Siyah- Beyazlılar, Chelsea'nin 28 yaşındaki defansif orta sahasını transfer etmek için tüm imkanlarını seferber edecek. Transferden sorumlu Erdal Torunoğulları, yaz transfer döneminde transfer edemedikleri Obi Mikel'i Ocak ayı transfer döneminde kiralık olarak kadrolarına katacaklarını açıkladı. Beşiktaş'ta sezon başında yaşanan sakatlıklar nedeniyle ön liberoda büyük bir sıkıntı oluşmuştu. Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sakatlıkları nedeniyle forma giymemeleri Siyah-Beyazlılar'ın elini kolunu bağladı. Elde bir tek Atiba kaldı. Sakatlıklar nedeniyle Obi Mikel'i kiralık olarak transfer etmek isteyen Kartal, ilk görüşmelerde olumlu yanıt aldı. Beşiktaş'a gönül veren taraftarlar da sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarda Mikel'in tam isabet transfer olacağı görüşünde.
 
NİJERYA MİLLİ TAKIMI'NDA 64 KEZ FORMA GİYDİ
SON 9 sezondur İngiltere'nin dev kulübü Chelsea'de forma giyen Obi Mikel, Mourinho ile zaman zaman tartışma yaşıyor. İngiliz ekibinde bu yıl mutsuz olan Nijeryalı oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Obi Mikel, Nijerya Milli Takımı'nda da 64 kez forma giydi. Tecrübesiyle ve dayanıklığıyla her zaman en iyiler arasında yer alan futbolcu, Beşiktaş orta sahnasına da dinamizm getirecektir. Yönetim, bu transferi bitirmek için her yolu deniyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...