Q17 geri dönüyor

Q17 geri dönüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Quaresma için değişik alternatifler deniyor. Portekizlinin gelişiyle ya Sosa ya da Olcay kulübeye çekilecek

Hüseyin EROĞUL
Bu sezon Beşiktaş'taki ikinci baharını yaşayan Ricardo Quaresma, pazar günü formasına yeniden kavuşacak. Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Gaziantepspor maçında forma giyemeyen yıldız futbolcu, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Başakşehir müsabakasında yeniden taraftarlarının karşısına çıkacak. Portekiz Milli Takımı formasıyla Danimarka mücadelesinde forma giyen ve yaptığı asistle son dakikada gelen galibiyette rol oynayan tecrübeli yıldız için Şenol Güneş çeşitli varyasyonlar üzerinde duruyor. Portekizli oyuncuyu nerede oynatacağına yapılacak son taktik antrenmanlarda karar verecek olan tecrübeli teknik adam, Q7 için Olcay ya da Sosa'yı yedek kulübesine gönderecek.
Veysel yıldız olabilir
Cenk Gönen'in Galatasaray'a transferinin ardından takımda bir anda üçüncü kaleci konumuna yükselen Veysel Sapan'a kaleci antrenörü Jose Sambade övgü yağdırdı. Antrenmanlardaki performansıyla abilerinden alkış alan genç kalecinin çok önemli bir yetenek olduğundan bahseden İspanyol kaleci antrenörü, Veysel'in gelişiminin devam ettiğini belirterek, “Bir kalecide olması gereken özelliklerin neredeyse hepsine sahip. Tecrübe ve maç eksikliği var ama bunları da ilerleyen süreçlerde giderecek. Elimizden geleni yaparak yeteneklerini üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Kariyerine odaklanıp sabırla çalışmaya devam ederse Türkiye'nin en önemli yerli kalecilerinden biri olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...