'O günü iple çekiyorum'

'O günü iple çekiyorum'

SPOR Haberleri

Kevin,"FIFA'nın bir oyuncu hakkında böyle bir ceza vermesi çok olumsuz bir durum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Galatasaray'ın Almanya'nın Borussia Dortmund ekibinden kadrosuna kattığı ancak FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi'ne (TMS) imzası eksik evrak girildiği için lisansı çıkarılamayan Kevin Grosskreutz, GS TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Küçük bir hata sebebiyle FIFA'nın hem kendisini hem de kulübünü mağdur ettiğini dile getiren Kevin, "FIFA'nın bir oyuncu hakkında böyle bir ceza vermesi çok olumsuz bir durum ama ben bununla baş edeceğim" dedi. Alman futbolcu, sezonun ilk yarısında oynayamayacak olmasını şanssızlık olarak değerlendirirken, "Üç ay boyunca en iyi şekilde çalışıp sonunda takımım için elimden gelen yardımı yapacağım. Sahaya çıkacağım o günü iple çekiyorum" ifadesini kullandı.
Saçımı sahada kazıtırım!
G.Saray'a karşı forma giydiğini hatırlatan Alman oyuncu, "Görüşmelerde kulübüm ve ben, G.Saray'ın en doğru seçim olduğuna karar verdik. Galatasaray'ın çok büyük bir taraftar topluluğu olduğunu biliyorum. Podolski ve Yasin ile sürekli konuşuyorum" dedi. Kevin Grosskreutz, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanın zor bir hedef olduğunu dile getirerek, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak belki biraz zor bir hedef olabilir ama şu anda lig şampiyonluğuna odaklanmak ve bunu kazanmak istiyoruz" dedi. Taraftarı temsil ettiği için 12 numarayı seçtiğini de belirten yıldız oyuncu, "Şampiyon olursak, Borussia Dortmund'da olduğu gibi saçımı sahada kestirebilirim" diye konuştu.
NEREDE OLURSA OYNARIM
Bütün mevkilerde görev yapabildiğini belirten Kevin Grosskreutz, "Borussia Dortmund'da Jörgen Kloop bana her pozisyonda görev veriyordu. Bir maçta da kaleye geçtim. Hocam bana nerede görev verirse oynarım. Umuyorum ki Galatasaray'da çok başarılı olacağım. Hep beraber çok büyük başarılara ulaşacağız" dedi. 





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...