Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira Fernandao'yu stoperde denedi

Pereira Fernandao'yu stoperde denedi

SPOR Haberleri

Vitor Pereira, Ba, Kjaer, ve Alves'ten gelen kötü haberlerin ardından bu haftadaki antrenmanlarda Fernandao'yu stoperde denedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, boy ortalaması 1.92 olan Kjaer, Alves ve Ba'nın yokluğunda boy ortalamasının çok düşmesi nedeniyle ilginç bir arayışa girdi.


1.85 boyunda olan Kadlec, 1.87 boyundaki Mehmet ve 1.84 boyunda Hakan 'ın hava hakimiyetinin çok zayıf olması nedeniyle Pereira antrenmanda Fernandao'dan ilginç bir istekte bulundu. Pereira, Sambacıdan Kasımpaşa maçında, duran toplarda savunmaya gelerek stoper görevi görmesini istedi.


ANTRENMANLARDA STOPERDE DENEDİ
Başaralı teknik adam Vitor Pereira, Mehmet Topal ve Kadlec'in arasına Fernandao'yu yerleştirerek santraforunu antrenmanlarda stoper olarak denedikten sonra oyuncusu ile bir toplantı yaptı ve hava toplarında savunmaya yardım etmesini istedi.


Fenerbahçe'ye bu sezon hep uzun boylu oyuncuları transfer eden ve bu konuya büyük önem veren Portekizli Teknik direktör, savunmadaki bu sıkıntıyı çözmek için antrenmanlarda özel çalışmalarda yaptırıyor.


DURAN TOPLARDA EREN'İ FERNANDAO TUTACAK
Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef'i de özel olarak çalıştıran Pereira takımının hava toplarında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor. Özellikle rakibin 1.91 boyundaki santraforu Eren Derdiyok'un kendilerine bu konuda büyük sorun yaşatacağını düşünen Pereira bu nedenle duran toplarda Fernandao'nun kilit bir rol oynayacağını düşünüyor. Hücumdaki etkinliği ile Portekizli teknik adamın değişmezi olan Fernandao'nun bu yeni görevini nasıl gerçekleştireceği şimdiden merak konusu. Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...