Caner Erkin öz eleştiride bulundu ve umut dağıttı!

Caner Erkin öz eleştiride bulundu ve umut dağıttı!

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçının zorlu geçeceğini söyleyen sarı-lacivertli oyuncu, “Ligde kolay rakip yok. Ama biz de artık kalitemizi ortaya koymalıyız” dedi

M.EMİN ULUÇ - Fenerbahçe'nin milli yıldızlarından Caner Erkin, Kasımpaşa maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'nın güçlü ve tecrübeli bir rakip olduğunu vurgulayan Caner, “Bizim de önemli eksiklerimiz var. Ancak çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ve çok daha iyisini yapabiliriz” dedi. Ligde ve Avrupa'da emin adımlarla ilerlediklerini hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Artık kolay maç yok. Gördünüz işte Antalya maçını son saniyede kazandık. Öyle kolay değil 2-0, 3-0 yapmak. Ama ne olursa olsun Fenerbahçe olarak farkımızı göstermeliyiz. Mücadele ediyoruz ancak takım oyununu daha üst seviyeye çıkarmalıyız. Beklentilere en güzel şekilde cevap vermeliyiz” ifadesinde bulundu.

Kasımpaşa uğurlu geliyor

Volkan Demirel de Kasımpaşa maçının zorluğuna dikkat çekti, ancak galibiyet sözü vermekten de geri kalmadı. Kasımpaşa'nın lige iyi başladığı dile getiren tecrübeli file bekçisi, “Geçen yıllara kıyasla daha derli toplu bir takım kurmuşlar. Güzel bir maç olacak. Kasımpaşa sahası bize her zaman uğurlu gelmiştir. İnşallah bu hafta da kazanır ve liderliği koruruz” dedi. “Atık kolay maç kalmadı” ifadesini kullanan Volkan, “Ligin kalitesi çok yükseldi. Eskisi gibi farklı galibiyetler olmuyor. Bizim için de önemli olan fark değil 3 puan. Fenerbahçe'ye yakışır bir mücadele sergileyerek kazanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. Tecrübeli file bekçisi Kadıköy'de tribünlerin yeniden dolmasıyla ilgili olarak da, “Anladım ki en çok özlediğimiz taraftarmış” yorumu yaptı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...