Galatasaray evinde kayıp!

Galatasaray evinde kayıp!

SPOR Haberleri

Galatasaray, TT Arena'da ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk galibiyetine geçen hafta ulaşan sarı kırmızılılar, 2'de 2 yapma hedefini gerçekleştiremedi. Cimbom, Türk Telekom Arena'da ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı ve evinde oynadığı 2. maçı da kazanamadı.

Mersin, 49. dakikada Welliton ile öne geçerken, G.Saray'a beraberliği 50'de Podolski getirdi.

Özellikle ikinci yarıda birçok gol pozisyonuna giren Cimbom, bunları gole çeviremeyince 1 puana razı oldu.

Aslan, bu beraberlikle 5 puanla 7. sıraya yükselirken, son sıradaki Mersin İdmanyurdu ise ligdeki ilk puanını aldı.

SON DAKİKADA 2 KIRMIZI KART

Türk Telekom Arena'da maçın uzatma bölümünde saha karıştı. Galatasaray'ın gol için yüklendiği dakikalarda Tita'nın Selçuk İnan'ı uzun süre arkadan çekmesi sonrası Selçuk İnan kendine hakim olamadı. Kendisini arkadan tutan Brezilyalı oyuncuya tekme atan Kaptan Selçuk, hakem Mete Kalkavan'dan direkt kırmızı kart gördü. Selçuk İnan itiraz etmeden soyunma odasının yolunu tutarken saha bir anda karıştı.

İki takım oyuncuları da hakem Mete Kalkavan'ın etrafını sardı. Taraftarlar da tribünde olayın olduğu bölgeye doğru yönelince tansiyon yükseldi. Yoğun itirazlar sonrası Kalkavan Mersin İdman Yurdu'ndan Tita ve Wederson'a sarı kart çıkardı. İkinci sarı kartını gören Wederson takımını 10 kişi bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...