Burak Yılmaz evini unuttu

Burak Yılmaz evini unuttu

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz Arena'da son golünü 16 Şubat'ta atmıştı

G.Saray, A.Madrid maçı öncesi aradığı morali bulamadı. Aslan, Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Konuk takım, Welliton ile öne geçti. Ama Podolski anında yanıt verdi!.. G.Saray'ın pozisyonlarında Muammer müthiş kurtarışlar yaptı. Selçuk ve Vederson kızardı. Cimbom'un Mesut Bakkal'ın bir takımına karşı daha yüzü gülmedi! 4 maçta 5 puan uçup gitti...


Evini unuttu!


90 dakika boyunca 35 defa topla buluşan Burak Yılmaz, 6 şut atarken, bu şutların 4'ünde kaleyi buldu ama golünü atamadı. Bu sezon attığı iki golü de deplasmanda kaydeden Burak Yılmaz Arena'da son golünü 16 Şubat'ta Balıkesir'e karşı ağlara göndermişti.


17 maçın 11'inde Aslan'a çelme!


3'te 0 çekerek ligde son sırada yer alan Mersin İdmanyurdu ilk puanını İstanbul'da aldı. Mesut Bakkal rakip olduğu her takımla Galatasaray'dan puan almayı başardı. Bakkal'ın takımları 17 maçın 11'inde sarı-kırmızılılara galibiyet izni vermedi.


En kötü Cimbom


Cimbom G.Saray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 4.haftalar dikkate alındığında, ligi 8.bitirdiği ve tarihinin en kötü dönemini yaşadığı 2010-11 sezonunun bile gerisinde kaldı. O zaman 4 haftada 6 puan toplayan sarı-kırmızılılar şu an ise 5 puanda kaldı. Taraftar maçı sonu takıma tepki gösterdi.


Dakika 49


Mersin ekibinin hızlı gelişen atağında sol kanattan gelen pasla ceza sahası içinde topla buluşan Welliton, sol ayağıyla vurdu ve Muslera'yı geçmeyi başardı.


Dakika 50


Burak Yılmaz'ın vuruşu Sneijder'den döndü. Sonrasında Podolski'de kaldı. Alman oyuncu yaptığı sert vuruşla Galatasaray'a 1-1'lik beraberliği sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...