Şenol Güneş'in umudu Gomez

Şenol Güneş'in umudu Gomez

SPOR Haberleri

Tecrübeli forvet, deparlarla rakibinin savunmasını bozacak. Orta saha oyuncuları da oluşacak koridoru kullanarak gol arayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçında Mario Gomez'i tek forvet olarak sahaya sürecek. Tecrübeli çalıştırıcının, Gomez'den ceza sahası içinde atacağı sağlı sollu deparlarla rakip savunmayı bozmasını istediği, orta saha oyuncularına da oluşacak koridoru kullanarak gol pozisyonuna girmeleri talimatını verdiği öğrenildi. 


OLCAY VE TÖRE'YE ÖZEL... 
Bu planın tutmaması durumunda ise Güneş'in kanat organizasyonlarına yöneleceği ifade edildi. Beşiktaş'ın hocasının, hafta içinde Olcay Şahan ve Gökhan Töre'yi özel olarak çalıştırdığı belirtildi. Başakşehir maçında orta sahayı kalabalık tutmayı düşünen Şenol Güneş'in talebelerine, "Rakibin kapanmasını engellemek için ilk gol çok önemli. Ne kadar erken gelirse, sonuca ulaşmamız o kadar iyi olur" dediği bildirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...