A Milliler veda etti

A Milliler veda etti

SPOR Haberleri

A Milli Basketbol Takımı, 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası 2. tur maçında ev sahibi Fransa'ya mağlup oldu ve çeyrek final biletini rakibine kaptırdı.

A Milli Basketbol Takımı, 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası 2. tur maçında ev sahibi Fransa'ya farklı mağlup oldu ve çeyrek final biletini rakibine kaptırdı
2015 Avrupa Şampiyonası 2. tur maçında ev sahiplerinden Fransa ile deplasmanda karşılaşan A Milli Basketbol Takımı, rakibine 76-53 yenilip, turnuvaya veda etti. Sadece ilk çeyrekte varlık gösterebilen A Milliler, 2. ve 3. çeyrekte oluşan sayı farkı sonrasında 4. çeyrekte genç oyuncularla mücadele etti. Milli Takım'da çift haneli sayılara ulaşabilen tek isim 14 sayı ve 10 ribaunt ile Ersan İlyasova oldu. Turnuvada ilk 7'ye girerek Olimpiyat vizesi almayı hedefleyen milliler, bu sonuçla amacına ulaşamadı.


EŞLEŞMELER BELLİ OLDU 
EuroBasket 2015'te dünkü 4 maçın ardından eşleşmeler belli oldu. Çeyrek finalde İspanya-Yunanistan ve Fransa-Letonya eşleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...