Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Şenol Güneş ve Quaresma yorumu

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Şenol Güneş ve Quaresma yorumu

SPOR Haberleri

Dilmen, Başakşehir maçında 2 gol atan Mario Gomez'e övgüler yağdırırken, Şenol Güneş ve Quaresma hakkında önemli tespitlerde bulundu.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir maçında 2 gol birden atarak sahanın yıldızı olan Mario Gomez'e övgüler yağdırırken, teknik direktör Şenol Güneş ve Quaresma hakkında önemli tespitlerde bulundu.


Beşiktaş-Başakşehir maçını NTV Spor'a değerlendiren Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:


"Başakşehir 7 savunma oyuncusuyla maça çıktı ama kalesinde 7 tane pozisyon verdi. Bu kadar savunmacıyla çıkan bir takım için çok fazla. İlk yarıda 4-0 olurdu son toplar yerini bulsaydı. Mario Gomez, bir santrfor nasıl olması gerekiyorsa böyle bir futbolcu. Alıp dönüp vuran bir futbolcu. Dönüyor vuruyor. Zamanlama kalitesi çok yüksek bir futbolcu.


"GÜNEŞ'İN QUARESMA'YA YAPTIĞI EĞİTMENLİKTİR"

Tolga da iyiydi, kurtardığı ciddi şutlar var. oğuzhan'ın yerine giren Necip de iyiydi. Bekler idare ettiler. Sosa fiziğini toparlamış. Olcay bugün biraz vasattı. Şenol Güneş Quaresma'yı kenarda oturtarak eğitmenliğine devam etti. Bu eğitmenliktir.


SÜPER MARIO GOMEZ ŞOV!

Beşiktaş oyunun 1. dakikasından 90. dakikasına kadar çok iyi futbol oynayarak bu maçı haketti. Her an gol atabilecekmiş gibi oynadılar. "Ben atmayayım, sen at" diyerek herkes birbirine lütfederek oynadı.


Kötü oyuncular demiyorum stoperler için ama Gomez veya cenk de oynasa, Ersan'la aradaki mesafe uzuyor. Eğitilmeye, gelişmeye müsait bir takım... Ama stoperler daha iyi olmalı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...