Mario Gomez: 7-8 gollü galibiyet alabilirdik

Mario Gomez: 7-8 gollü galibiyet alabilirdik

SPOR Haberleri

Başakşehir maçını değerlendiren Mario Gomez, fiziksel olarak kendini iyi hissettiğini dile getirerek, "Kale önünde daha acımasız davranmalıyız" dedi.

Golleriyle Beşiktaş'a 3 puanı getiren Mario Gomez, karşılaşma sonrası; "Kazandığımız için mutluyum, böylesine zorlu bir maçta önemli olan kazanmaktı. 7-8 gollü bir galibiyet alabilirdik. Kale önünde daha acımasız bir şekilde davranmamız ve doğru işler yapmalıyız. Ancak bu maçta iyi işler yaptık. Oyunun savunma tarafını daha sıkı şekilde çalışmalıyız; çünkü rakibe daha çok topla oynama şansı verdik. 4 haftada 9 puan kazandık ve umarım doğru işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.


"ŞENOL GÜNEŞ SÖYLEMİŞTİ"


İki gol atmasına karşın 3. golün gelmemesi ve Beşiktaş tarihinin 3000'inci golünün kaçtığı ifadeleri üzerine ise Mario Gomez, "Olcay söylemişti ama bununla aslına bakarsan çok ilgilenmiyorum. Kazanmamız önemliydi. Fiziksel olarak kendimimi çok iyi hissediyorum. Geldiğim ilk günden beri hocamız Şenol Güneş sürekli bana, "Fiziksel olarak çok iyi hale gelirsem daha çok
kullanabilirim" diyordu. Ben de 3-4 haftadır fiziksel gücümü artırmak için çok çalıştım. Gökhan ve Olcay'a çok güzel asistler yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Bazı golleri atamadım ama ben de asist yapmak istedim. Onun için bir pozisyonda Ricardo Quaresma'ya asist yapmak istedim. Ama olmadı" diye sözlerini bitirdi. 


3000. GOL KAÇTI


Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerken, çok sayıda net gol fırsatından ve lig tarihinin 3000. golünü atma şansından yararlanamadı.


Beşiktaş, lig tarihinde Medipol Başakşehir maçına kadar 2997 gol attı. Mario Gomez, 15 ve 62. dakikalarda attığı gollerle 3000. gol barajına çok yaklaştı. Ancak bu gollerin ardından siyah-beyazlı oyuncular gol kaçırma yarışına girdi.


67'de Ricardo Quaresma'nın vuruşunda Mossoro kale çizgisinden çıkardı. 76'da Mario Gomez, demarke durumda kafayla topu boş kaleye gönderemedi. Siyah-beyazlı ekipte 90+4'te ise Jose Sosa net gol pozisyonundan yararlanamadı ve tarihe geçme fırsatını kullanamayan son oyuncu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...