Sosa 'Bugün Mario'nun günüydü'

/ Kaynak: İHA
Sosa 'Bugün Mario'nun günüydü'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Medipol Başakşehir'e karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sosa ayrıca, maçta iki gol atan takım arkadaşı Mario Gomez için, 'Bugün Mario'nun günüydü. Ben de bu takımın bir parçası olmaktan mutluyum” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı ekibin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, “İyi bir galibiyet aldık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Rakip takımı da tebrik etmek lazım. Onlarda iyi oynadı. Özellikle uzun boylu forvet oyuncularını çok iyi kullandılar. Girdiğimiz ve yararlanamadığımız pozisyonlar vardı. Önümüzdeki maçlar için bu tür pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü bu pozisyonları arayabiliriz. Kendi evimizde, kendi stadımızda oynamayı isteriz ama elimizdeki en iyi imkan buysa bugün bu imkanı en iyi şekilde değerlendirmek lazım” dedi.

“BUGÜN MARIO'NUN GÜNÜYDÜ”

Yıldız oyuncu Mario Gomez'in iki gol attığının hatırlatılması üzerine Sosa, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bugün Mario'nun günüydü. Aynı ilk maçta Cenk Tosun'un günü olduğu gibi. İlk maçta oynayamadım. Bugün ben de bu takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Elimden geleni yaptım. Hepimizin günü olacak, özel anlarımız olacak. Hepimiz bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Önemli maçlar var. Uzun bir maraton var önümüzde. Lig çok uzun bir maraton. Biz de birbirine kenetlenmiş iyi oyuncularız. Lig sonuna kadar böyle devam etmek istiyoruz. Önemli olan üstün gelmekti, rakibe karşı maçı kazanmaktı. Biz de maçı kazandık ama başında da dediğim gibi o pozisyonları gol yapmamız gerekiyordu. Çünkü bazen ihtiyacınız oluyor. Bugün hem oyunda hem de skor olarak üstün taraf bizdik. Belki bu üstünlüğün vermiş olduğu bir şeyden dolayı olabilir.”

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...