Felipe Melo, İnter'le ilk maçına çıktı!

Felipe Melo, İnter'le ilk maçına çıktı!

SPOR Haberleri

İtalya Serie A'nın 3. hafta maçında Inter ile Milan karşı karşıya geldi.

Giuseppe Meazza'da oynanan dev derbide Inter, Milan'ı 58. dakikada Fredy Guarin'in attığı tek golle 1-0 mağlup etti.

Inter'in transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan transfer ettiği oyunculardan olan Felipe Melo mücadeleye ilk 11'de başlayarak 90 dakika sahada kalırken, Alex Telles ise 68. dakikada Juan Jesus'un yerine oyuna dahil oldu.

Milan'da ise Liverpool'dan transfer edilerek yeniden takıma kazandırılan Mario Balotelli, eski takımı Inter'e karşı maçın 62. dakikasında Carlos Bacca'nın yerine oyuna dahil oldu ve bir şutu direkten döndü.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Milan olurken, kırmzı-siyahlı ekip ilk 10 dakikalık dilimde Adriano ve Bacca ile yakaladığı fırsatlardan sonuç alamadı. Inter'in ilk yarıdaki en tehlikeli atağı ise 45+1'de gelişti ancak Icardi kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Diego Lopez'i geçemedi ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise Inter oldu. 58. dakikada Davide Santon'un pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Fredy Guarin yaptığı şık vuruşla kaleci Diego Lopez'i çaresiz bıraktı: 1-0

Maçın son bölümlerine doğru Milan baskısını arttırırken, 78. dakikada Mario Balotelli'nin vuruşunda top direkten geri geldi. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda 3 puan Inter'in oldu.

Bu sonucun ardından Serie A'da Inter puanını 9'a yükselterek 3'te 3 yaparken, Milan ise 3 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...