Galatasaray yarın Atletico Madrid ile karşılaşacak

/ Kaynak: İHA
Galatasaray yarın Atletico Madrid ile karşılaşacak

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, devler liginde yarın İspanyol ekibi Atletico Madrid ile resmi maçlarda 5. kez karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan Galatasaray, grubun ilk maçında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i ağırlayacak. Saat 21.45'te başlayacak olan müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile daha önce resmi maçlarda 4 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 3 puan alamayan Aslan, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. İspanyol ekibi ile ilk kez 1973-1974 sezonunda o zamanki adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar, sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, rövanş müsabakasında ise rakibine 1-0 mağlup oldu. 


ATLETICO MADRID GEÇİT VERMEDİ 
2009-2010 sezonunda bu kez UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde karşılaşan iki ekibin mücadelesinde İspanya'da oynanan ilk maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, rövanş müsabakası 2-1 Atletico Madrid'in üstünlüğü ile tamamlandı. Geçtiğimiz sezon ise hazırlık müsabakasında İzmir Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelen iki takım sahadan golsüz eşitlikle ayrılmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...