Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Atletico Madrid maçıyla start veriyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Atletico Madrid maçıyla start veriyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında bugün İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla karşılaşacak. Mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

Arena'da İspanyol ekibini ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar dev organizasyona zaferle başlamak istiyor. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Maç TRT 1'den naklen ekranlara gelecek. Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, taraftarının desteğiyle Atletico Madrid maçını kazanıp, moral bulmak istiyor. Aslan'da bu akşamki karşılaşma öncesinde iki eksik oyuncu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou ile Hamit Altıntop, bu mücadelede forma giyemeyecek. Galatasaray, Atletico Madrid'le Avrupa kupalarında 3. kez eşleşti. İspanyol rakibine karşı oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, hiç maç kazanamadı. Şampiyon Kulüpler Kupası olarak başlayıp, Şampiyonlar Ligi olarak devam eden organizasyonda ilk karşılaşmasını 1956-57 sezonunda yapan Cimbom, geride bıraktığı 157 maçta 55 galibiyet, 38 beraberlik ve 64 yenilgi aldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Atletico Madrid maçıyla start veriyor


Heyecan başlIyor

Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonu grup maçları heyecanı bugün başlıyor. Tüm maçların saat 21.45'te oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

A Grubu: PSG-Malmö, R.Madrid-Shakhtar (Tivibu 3) B Grubu: PSV-M.United, Wolfsburg-CSKA Moskova C Grubu: Benfica-Astana (Tivibu 2) D Grubu: Sevilla-M'gladbach, M.City-Juventus (Tivibu 4)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...